Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Misją Dochodzenie Na 41Lv

Czaekoladowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z misją Dochodzenie od Domokrążcy na 41Lv. Otóż mam wszystko co potrzebne, Nici (od Ariyung), Zioła Lecznicze (Dropnięte z Tygrysa), Wątroby Tygrysa 100 szt. (Kupione), Kły Orka 100 szt. (Kupione). Mój problem jest taki że nie mogę oddać Wątrób i Ziół Handlarce Różności przez co nie mogę zrobić misji. Pomocy! Ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

Zrobiłem i nadal nic. Jak klikam na Handlarkę to włącza mi się sklep. Nad żadnym NPC nie ma tej strzałki co zawsze jak coś trzeba oddać lub przyjąć misję.

Opublikowano

Też nie mogłem oddać. Najechałem wątrobami na handlarke i wtedy się pokazało z ozdobnym diamentem :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Kurde! Nic nie działa ;/ Wyrzuciłem to na ziemie i chciałem podnieść ale jakiś noobek oddalowny odemnie to podniósł! No kurwa!

Grać się nie da ;/ Ja pierdole..

Opublikowano

może jakaś inna misja blokuje ci, mi rlg pomógł tyle że wątroby sam dropilem. rlg i klik na misje.

Opublikowano

Ja też się podpinam do tematu już mam woja 80 i nadal : Misja dochodzenia. Mam ten sam problem co Czaekoladowy

;p

Opublikowano

Ja pamietam kiedys tez mialem z ta misja problem. Sprobojcie wlasnie przeciagnac na handlarke te watroby. Przynajmniej wydaje mi sie ze ja tak wtedy zrobilem i zadzialalo.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

-Kieł Orka dropi z Elit. Ork Czarodziej.

-Wątroba Tygrysa dropi wyłącznie z Tygrysów oraz z Białych Tygrysów.

-Zarówno Kły Orka jak i Wątroby Tygrysa dropią po 2 sztuki wpadając od razu do ekwipunku.

-Zioła Lecznicze dropią z Tygrysów, Głodnych Tygrysów oraz Białych Tygrysów. Otrzymujemy 1 szt. potrzebną do misji i jeśli posiadamy ją już w ekwipunku to więcej nie wypadnie.

-Kły Orka do niedawna nazywały się Szlifierzami i z taką nazwą bardzo często się spotkamy.

-Każdy przedmiot wymagany w tej misji możemy odkupić od innych graczy, wiąże się to jednak z dodatkowymi kosztami.

-Jeśli mamy wymagane przedmioty dla Handlarza Różnościami lub Domokrążcy, a po kliknięciu na NPC nic się nie dzieje należy ponownie odczytać zwój z misją. Jeśli i to nie pomaga należy zrobić reloga (wylogować i zalogować się ponownie).

-Sprzedaż lub zgubienie Ozdobnego Diamentu lub Nici spowoduje, że misja nie będzie mogła zostać ukończona.

źródło: wiki.metin2.pl

Opublikowano

-Kieł Orka dropi z Elit. Ork Czarodziej.

-Wątroba Tygrysa dropi wyłącznie z Tygrysów oraz z Białych Tygrysów.

-Zarówno Kły Orka jak i Wątroby Tygrysa dropią po 2 sztuki wpadając od razu do ekwipunku.

-Zioła Lecznicze dropią z Tygrysów, Głodnych Tygrysów oraz Białych Tygrysów. Otrzymujemy 1 szt. potrzebną do misji i jeśli posiadamy ją już w ekwipunku to więcej nie wypadnie.

-Kły Orka do niedawna nazywały się Szlifierzami i z taką nazwą bardzo często się spotkamy.

-Każdy przedmiot wymagany w tej misji możemy odkupić od innych graczy, wiąże się to jednak z dodatkowymi kosztami.

-Jeśli mamy wymagane przedmioty dla Handlarza Różnościami lub Domokrążcy, a po kliknięciu na NPC nic się nie dzieje należy ponownie odczytać zwój z misją. Jeśli i to nie pomaga należy zrobić reloga (wylogować i zalogować się ponownie).

-Sprzedaż lub zgubienie Ozdobnego Diamentu lub Nici spowoduje, że misja nie będzie mogła zostać ukończona.

źródło: wiki.metin2.pl

Popatrz czasem na datę tematu... Closed.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...